Coaching

Voorbeelden van vragen waarbij ik kan begeleiden:

 • Welke baan of studie past bij mij en hoe kom ik daar? (loopbaankeuzes)
 • Hoe vind ik meer geluk en zin in het leven? (zingeving)
 • Hoe kan ik veerkrachtiger omgaan met tegenslagen?
 • Hoe kan ik mijn zelfvertrouwen, zelfcompassie en zelfliefde vergroten?
 • Hoe kan ik keuzes maken?
 • Hoe kan ik effectiever communiceren?
 • Hoe vind ik geluk op gebied van daten, liefde en relaties? (Meer info vind je hier)

Meer weten of een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek inplannen? Neem contact met me op.

Naast coaching geef ik af en toe ook workshops en trainingen en deel ik regelmatig eigen inzichten. Benieuwd? Kijk dan bij Projecten en Blog en volg me op Instagram en Facebook.

De inhoud van de coachingsessies
In de sessies luister ik goed naar wat je nodig hebt en help ik je om zelf vaardigheden en oplossingen te ontwikkelen om je doel te bereiken. Ook als je nog niet helemaal helder hebt wat je vraag of doel precies is, kan ik je helpen om die scherp te krijgen en ermee aan de slag te gaan.

In de sessies stel ik je veel vragen om je aan het denken te zetten en houd ik je een spiegel voor. Verder reflecteer je op jezelf en je doel, denk je na over wat je wilt, krijg je feedback en tips en zet ik je aan om een volgende stap te zetten. Ik gebruik verschillende oefeningen, theorieën en praktische handvatten die ik in mijn studie, werkervaring en persoonlijke ervaring heb geleerd.

Aan het eind van het traject heb je jezelf beter leren kennen en weet je hoe je datgene wat je leuk en belangrijk vindt en waar je goed in bent kunt inzetten om een zinvoller leven te leiden.

Meer weten over wie ik ben en hoe ik dit doe? Kijk dan bij Over mij en Wat typeert mij als coach?.

De praktische zaken
Het kennismakingsgesprek is gratis en vrijblijvend en duurt ongeveer een halfuur. Het gewenste aantal coachingsessies en jouw doel zullen we hierin samen bepalen. Als er een klik is en jij het ook wilt, kunnen we er gelijk een sessie achteraan doen. De coachingsessies duren tussen een uur en anderhalf uur. Per sessie hanteer ik twee verschillende tarieven, op basis van financiële draagkracht:

Het tarief van €55 per sessie geldt voor:

 • Jongvolwassenen/studenten die het zelf moeten betalen
 • Werkzoekenden (zonder werk en dus zonder vast inkomen)

Het tarief van €75 per sessie geldt voor:

 • Jongvolwassenen/studenten van wie de ouders het kunnen vergoeden
 • Werkenden

Het tarief van €95 per sessie geldt voor:

 • Bedrijven en organisaties

Ter vergelijking: de prijs voor coaching ligt bij andere coaches gemiddeld tussen de €80 en €120 per uur (bron: Coachfinder). Omdat ik de drempel voor jongvolwassenen met een klein budget laag wil houden om coaching te nemen en kansenongelijkheid tegen wil gaan, hanteer ik een gratis intake en een laag tarief voor een langere sessie.

Hoe deze prijs is opgebouwd heeft te maken met voorbereidingstijd, uitwerking, investeringen, ondernemersrisico’s en belastingafdracht en licht ik bij vragen graag voor je toe.

Meer weten of een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek inplannen? Neem contact met me op.

Mocht je onverhoopt niet meer kunnen, dan vraag ik je om tenminste 48 uur van tevoren af te zeggen. Doe je dat niet, dan breng ik de helft van de kosten in rekening.

Naast coaching geef ik ook workshops en trainingen en deel ik regelmatig eigen inzichten. Benieuwd? Kijk dan bij Projecten en Blog en volg me op Instagram en Facebook.