Coaching

Voorbeelden van vragen waarbij ik kan begeleiden:

 • Wie ben ik en wat wil ik?
 • Welke baan of studie past bij mij en hoe kom ik daar? (loopbaankeuzes)
 • Hoe vind ik meer geluk en zin in het leven? (zingeving)
 • Hoe kan ik veerkrachtiger omgaan met tegenslagen?
 • Hoe kan ik mijn zelfvertrouwen, zelfcompassie en zelfliefde vergroten?
 • Hoe kan ik keuzes maken?
 • Hoe kan ik effectiever communiceren?
 • Hoe vind ik geluk op gebied van daten, liefde en relaties? (Meer info vind je hier)

Waarbij ik minder goed kan helpen:

 • Vragen die gaan over gedragsverandering en discipline
 • Vragen die betrekking hebben op ernstige mentale klachten.

Meer weten of een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek inplannen? Neem contact met me op. We kunnen ook eerst even appen of bellen. Stuur dan eerst een e-mail met je telefoonnummer, dan neem ik contact met je op.

Naast coaching geef ik af en toe ook workshops en trainingen en deel ik regelmatig eigen inzichten. Benieuwd? Kijk dan bij Projecten en Blog en volg me op Instagram en Facebook.

De inhoud van de coachingsessies
In de sessies luister ik goed naar wat je vraag is en help ik je door middel van vragen en oefeningen om zelf antwoorden en oplossingen te vinden om je doel te bereiken. Ook als je nog niet helemaal helder hebt wat je vraag of doel precies is, kan ik je helpen om die scherp te krijgen en ermee aan de slag te gaan.

In de sessies stel ik je veel vragen om je aan het denken te zetten en houd ik je een spiegel voor. Verder reflecteer je op jezelf en je doel, denk je na over wat je wilt en zet ik je aan om een volgende stap te zetten. Ik gebruik verschillende oefeningen, theorieën en praktische handvatten die ik in mijn studie, werkervaring en persoonlijke ervaring heb geleerd.

Aan het eind van het traject heb je jezelf beter leren kennen en weet je hoe je datgene wat je leuk en belangrijk vindt en waar je goed in bent kunt inzetten om een zinvoller leven te leiden en wellicht iets bij te dragen aan een groter geheel.

Meer weten over wie ik ben en hoe ik dit doe? Kijk dan bij Over mij en Wat typeert mij als coach?.

Praktische zaken & tarieven
Het kennismakingsgesprek is gratis en vrijblijvend en duurt ongeveer een halfuur. Meestal vindt dit telefonisch plaats, tenzij je dat liever niet wilt, dan doen we het fysiek. Het gewenste aantal coachingsessies en jouw vraag of doel zullen we hierin samen bepalen. Als er een klik is en jij het ook wilt, kunnen we gelijk een sessie inplannen of die gelijk doen als het fysiek is. De coachingsessies duren tussen een uur en anderhalf uur.

De prijs voor coaching voor particulieren ligt bij andere coaches gemiddeld tussen de €80 en €120 per uur en voor bedrijven tussen de €120 en €180 (bron: Coachfinder). Omdat ik 1) de drempel voor coaching voor jongvolwassenen/mensen met een klein budget laag wil houden en 2) kansenongelijkheid tegen wil gaan, hanteer ik een gratis intake, een laag tarief voor een langere sessie en verschillende prijzen naar financiële draagkracht. Ik vraag je dan ook om eerlijk te zijn over je financiële situatie, zodat ik de mogelijkheid kan laten bestaan om mensen met weinig budget een lager tarief aan te bieden.

Het tarief van €55 per sessie geldt voor:

 • Studenten en scholieren die het zelf moeten betalen
 • Werkzoekenden (zonder inkomen)

Het tarief van €80 per sessie geldt voor:

 • Studenten en scholieren van wie de ouders het kunnen vergoeden
 • Werkenden (met inkomen)

Het tarief van €120 per sessie geldt voor:

 • Bedrijven en organisaties

Hoe deze prijs is opgebouwd heeft te maken met voorbereidingstijd, uitwerking, investeringen, ondernemersrisico’s en belastingafdracht en licht ik bij vragen graag voor je toe. Er blijft netto dus maar een deel over. Twijfel je toch of je een sessie of traject het het geld waard vindt? Je kunt het afwegen door het eens te vergelijken met wat je zou investeren in een feest, festival, weekend weg of vakantie. Toch nog twijfels? Je kunt me altijd even mailen of bellen om te sparren. En de intake is gratis, dan kun je even aanvoelen of het klikt en kunnen we samen bespreken hoeveel sessies jij denkt nodig te hebben en of er financieel iets mogelijk is.

Meer weten of een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek inplannen? Neem contact met me op.

Mocht je onverhoopt niet meer kunnen op het moment van onze afspraak, dan vraag ik je om tenminste 48 uur van tevoren af te zeggen. Doe je dat niet, dan breng ik de helft van de kosten in rekening.

Naast coaching geef ik ook workshops en trainingen en deel ik regelmatig eigen inzichten. Benieuwd? Kijk dan bij Projecten en Blog en volg me op Instagram en Facebook.