Wie ben ik?

Charlotte Lammertsma

Coach | Trainer | Humanistica i.o. 

 

Wie ben ik?

Hoi!

Ik ben Charlotte, de eigenaar en coach van Charlotte Groeit.  Ik studeer aan de Universiteit voor Humanistiek, waar ik leer hoe mensen een betekenisvol leven kunnen leiden en hoe ik ze daarbij kan helpen.

Naast het coachen werk ik ook als trainer bij een trainersbureau in Amsterdam. Daar help ik scholieren bij slimmer en gemotiveerder leren en om eigenaarschap te nemen over hun leven en hun leerproces.

Je kunt misschien wel raden wat mijn passie is: persoonlijke ontwikkeling. Daarom ben ik eigenlijk elke dag bezig met reflecteren en nieuwe dingen leren over geluk, zingeving en zelfvertrouwen. Zo leer ik veel over mezelf en ontwikkel ik me constant.

Naast dat ik zelf extreem leergierig ben naar alles wat te maken heeft met geluk en betekenis, help ik anderen zich ook graag te ontwikkelen. Ik word blij van het contact dat ik elke dag maak met de mensen om me heen.

In mijn vrije tijd breng ik dus graag tijd door met de mensen die dichtbij me staan en ontmoet ik ook graag nieuwe mensen. Ik doe regelmatig mee aan projecten of workshops of organiseer ze zelf. Als er dan nog wat tijd overblijft, ben ik aan het zingen, dansen, luister ik naar muziek of lees ik boeken.