Wie ben ik?

Charlotte Lammertsma

Humanisticus, coach & trainer

 

Wie ben ik?

Hoi!

Ik ben Charlotte.  Ik studeer aan de Universiteit voor Humanistiek, waar ik leer over zingeving en levensvragen. In verschillende fases van je leven loop je soms tegen grote vragen aan, zoals: “wie ben ik?” of “wat wil ik met mijn leven?”. Dat kan gaan over je loopbaan (studie of werk), over je relaties (met familie, vrienden, je partner) of over jezelf. Bij humanistiek leer ik hoe ik mensen kan helpen antwoorden te vinden op deze grote vragen in het leven – omdat je er soms in je eentje niet zo makkelijk uitkomt – zodat ze een betekenisvol leven kunnen leiden.

Hier help ik dus mensen mee middels een-op-eengesprekken (coaching) en door hier met een groep over te leren (training). 

Je kunt misschien wel raden wat mijn passie is: persoonlijke ontwikkeling. Daarom ben ik eigenlijk elke dag bezig met reflecteren en nieuwe dingen leren over geluk, zingeving en levensvragen. Zo leer ik veel over mezelf en ontwikkel ik me.

In mijn vrije tijd breng ik graag tijd door met de mensen die dichtbij me staan en ontmoet ik ook graag nieuwe mensen, bijvoorbeeld op feestjes. Ik doe regelmatig mee aan projecten of workshops of organiseer ze zelf. Tussen al die dingen door ben ik aan het meezingen met muziek, aan het dansen of boeken aan het lezen.