Waar kom ik vandaan?

Ik houd me al bezig met persoonlijke ontwikkeling sinds mijn 15e.  Toen al wilde ik weten wat geluk betekent en hoe je gelukkig kunt worden. Ik verzamelde kennis van de meest wijze mensen om me heen, las boeken, bezocht cursussen en deed mee aan projecten. Iets belangrijks wat ik heb geleerd, is dat je zelf invloed kunt uitoefenen op je eigen levensgeluk, zingeving en levenslust. Dat heeft mij toentertijd erg geholpen om de touwtjes zelf in handen te nemen over mijn eigen leven en daarmee uit het diepe dal te klimmen waar ik toen in zat en me weer gelukkig te voelen.

Sindsdien heb ik een CV opgebouwd aan ervaring, waarmee ik anderen kan helpen. Mijn ervaring bestaat onder meer uit:

Opleidingen:

  • Master of Arts (MA) Humanistiek aan de Universiteit voor Humanistiek (september 2021 tot heden);
  • Bachelor of Arts (BA) Humanistiek aan de Universiteit voor Humanistiek (september 2016 tot juli 2021), diploma behaald;
  • Interne trainersopleiding bij trainersbureau (december 2016 tot juni 2017) (non-gecertificeerd);
  • Meer dan 25 cursussen/trainingen gevolgd.

Werkervaring:

  • Zelfstandig coach ‘Charlotte Groeit’ (augustus 2018 tot heden);
  • Coach voor persoonlijke ontwikkeling en leren leren bij trainersbureau/in het onderwijs (juni 2017 tot heden);
  • Trainer voor persoonlijke ontwikkeling en leren leren bij trainersbureau/in het onderwijs (juni 2017 tot heden);
  • Begeleiden van zinvolle groepsgesprekken en workshops (maart 2016 tot heden);
  • Bijles geven op de middelbare school (2012 tot en met 2016).

Bekijk hier mijn LinkedIn-profiel