Waar wil ik naartoe?

Ik heb een sterke drijfveer om iets bij te dragen aan het grotere geheel.

Al toen ik een jong kind was, wilde ik mensen helpen. En dat wil ik nog heel lang blijven doen. Mijn visie is dat mensen die gelukkig zijn, aardiger zijn voor de mensen om hen heen. 

If hurt people hurt people, then do loved people love people?

Mijn missie is om mensen te helpen (meer) levenslust te krijgen. Eerst stond hier “mensen helpen om gelukkig(er) te worden”, maar geluk is iets wat er niet altijd en in dezelfde mate kan zijn. Veel belangrijker is het naar mijn idee om in het algemeen een bepaalde mate van levenslust te ervaren: het gevoel dat je er zin in hebt om te leven, bijvoorbeeld omdat je zin hebt om leuke en mooie dingen te gaan doen, leren en ervaren en klaar bent voor wat het leven te bieden heeft, in al haar facetten. Het gaat wat mij betreft niet alleen over doen wat je leuk vindt, maar ook over doen wat van betekenis is en omgaan met de moeilijkere aspecten van het leven. De kennis die ik daarover heb opgedaan, wil ik graag met je delen.

Ik wil jongvolwassenen helpen zichzelf te helpen om (meer) levenslust te ervaren, zoals ik dat ook bij mezelf heb gedaan toen ik 15 was en nog steeds vaak mee bezig ben (want ondanks dat je veel kunt hebben geleerd, is zo’n proces ooit ‘af’?).

Ondertussen blijf ik ook mezelf ontwikkelen, als mens en als coach. Ik reflecteer op mezelf, vraag feedback en probeer nieuwe dingen uit. Op die manier blijf ik groeien – en jij dus ook!