Ervaringen van cliënten

Jasmijn (28 jaar)
“Charlotte komt echt dichtbij. Ze luistert naar je en haalt de kern van het probleem en de vraag naar boven. Samen ga je dan op zoek naar de best passende manier van het vervolgen van de weg. Persoonlijk, warm, doortastend en liefdevol.”

Anoniem (man, 28 jaar)
“Ik heb Charlotte een jaar geleden ontmoet op een feestje en met haar aan de praat geraakt over dingen waar ik tegenaan liep in het leven. De drempel om met iemand over mijn problemen te gaan praten was voor mij altijd best hoog. Uiteindelijk heb ik een half jaar later besloten om toch bij haar langs te gaan. Hier heb ik geen moment spijt van gehad! Na een aantal gesprekken, verspreid over een periode, heeft ze mij goed geholpen met doelen te stellen in mijn leven en stappen te zetten die ik anders nooit had gezet.”

Celine (25 jaar)
“Ik kwam bij Charlotte toen ik vast zat met studie, maar uiteindelijk heeft ze me ook geholpen met keuzes over werk en in mijn persoonlijke leven. Ik heb onze gesprekken altijd als erg fijn ervaren. Ze weet de juiste vragen te stellen: zelfs als ik zelf niet helemaal wist waar ik precies mee zat, kwamen we er tijdens ons gesprek toch achter. Ze gaf me veel handige en praktische tips, maar daarnaast ook wat diepere inzichten die me enorm hebben geholpen.”

Lieke (18 jaar)
“Charlotte is een super goede gesprekspartner, met handige praktische tips.”

S. (man, 26 jaar)
“Ik heb het met Charlotte gehad over mijn carrière en de richting die ik daarmee op wil gaan. Ze is een fijne gesprekspartner en we hadden gelijk een goede klik! Ze stelt kritische vragen en komt met praktische tips om samen tot nieuwe inzichten te komen.”

Marinde (31 jaar)
“Charlotte is een rustige coach die de tijd neemt voor je. Ze maakt ruimte om te ontdekken wat je nodig hebt en helpt je om met duidelijke stappen je doel te bereiken. Door elke keer terug te kijken kwam ik tot mooie inzichten over mijn proces en groei!”

Jeroen (37 jaar)
“De manier waarop Charlotte coacht heb ik als heel prettig ervaren. Ze weet goed met behulp van praktische tools mij verder te helpen in mijn proces.”

Timo (29 jaar)
“Mede door jouw strengths-training toen ben ik aangenomen voor de baan die ik nu heb!”

Anoniem (man, 24 jaar)
“Charlotte heeft mij vandaag heel erg geholpen met het begeleiden en structuren van mijn scriptie. Ik kon voor het gesprek door de bomen het bos niet meer zien maar doordat Charlotte de juiste vragen stelde en goed inging op mijn vragen heeft zij mij op de juiste manier door het proces geholpen. Na afloop was ik een stuk rustiger en minder gestrest. Zij heeft mij weer inspiratie gegeven om weer met volle moed door te gaan!!:)”

Dana (19 jaar)
“Hele fijne manier van coaching!”

Guido (27 jaar)
“Charlotte is een goede coach, connectie was er vanaf de kennismaking al en ervaarde veel begrip. We hebben al mooie gesprekken gehad. Ik kan Charlotte aanraden!”