Ervaringen van cliënten

Jasmijn (28 jaar)
“Charlotte komt echt dichtbij. Ze luistert naar je en haalt de kern van het probleem en de vraag naar boven. Samen ga je dan op zoek naar de best passende manier van het vervolgen van de weg. Persoonlijk, warm, doortastend en liefdevol.”

Lieke (18 jaar)
“Charlotte is een super goede gesprekspartner, met handige praktische tips.”

Marinde (31 jaar)
“Charlotte is een rustige coach die de tijd neemt voor je. Ze maakt ruimte om te ontdekken wat je nodig hebt en helpt je om met duidelijke stappen je doel te bereiken. Door elke keer terug te kijken kwam ik tot mooie inzichten over mijn proces en groei!”

Jeroen (37 jaar)
“De manier waarop Charlotte coacht heb ik als heel prettig ervaren. Ze weet goed met behulp van praktische tools mij verder te helpen in mijn proces.”

Timo (29 jaar)
“Mede door jouw strengths-training toen ben ik aangenomen voor de baan die ik nu heb!”

Anoniem (24 jaar)
“Charlotte heeft mij vandaag heel erg geholpen met het begeleiden en structuren van mijn scriptie. Ik kon voor het gesprek door de bomen het bos niet meer zien maar doordat Charlotte de juiste vragen stelde en goed inging op mijn vragen heeft zij mij op de juiste manier door het proces geholpen. Na afloop was ik een stuk rustiger en minder gestrest. Zij heeft mij weer inspiratie gegeven om weer met volle moed door te gaan!!:)”

Dana (19 jaar)
“Hele fijne manier van coaching!”

Guido (27 jaar)
“Charlotte is een goede coach, connectie was er vanaf de kennismaking al en ervaarde veel begrip. We hebben al mooie gesprekken gehad. Ik kan Charlotte aanraden!”