Wat typeert mij als coach?

Ik ben enthousiast en heb een sterke drijfveer om het beste uit mijn coachees te halen. Ik zie in iedereen een potentie en help je om die volop te benutten. Ik zie snel kansen en help je om die te grijpen.

Vanwege mijn wetenschappelijke achtergrond, ben ik ook graag genuanceerd. Ik luister goed naar je wensen en twijfels en neem die serieus in jouw proces. 

Ik ben geïnteresseerd in mensen. Ik wil jou graag leren kennen en je begrijpen. Jouw proces draait om jou en daarom gebruiken we methoden die het best bij jou passen. Ik heb het liefst dat je eerlijk bent over wat wel en niet voor je werkt. Ik sta dus heel erg open voor feedback.

Ik ben goed in mensen ‘prikken’. Ik kijk verder dan wat je op de oppervlakte laat zien en confronteer je liefdevol met dat wat je spannend vindt om aan te kijken. Dat helpt je om verder te komen.

Ik houd ervan om echt dichtbij te komen en de diepte in te gaan.

Ik vind een positief zelfbeeld belangrijk. Als het ter sprake komt, help ik je graag om met meer zelfcompassie naar jezelf te kijken en om het leven meer te vieren.

Ik draag graag bij aan een betere wereld en ben er ook van overtuigd dat je meer zin en betekenis kunt ervaren in je werk en je persoonlijke leven als je iets doet dat bijdraagt aan een groter geheel. Ik ga graag met je op zoek naar wat jij graag zou willen toevoegen aan de wereld of aan de maatschappij.

Ik ben oplossingsgericht en zie daardoor veel mogelijkheden om de situatie te verbeteren. Alleen is er soms geen oplossing of is dat niet de beste manier om met een situatie om te gaan. Soms heb je de situatie te accepteren. Ik zoek hierin samen met jou naar een balans en naar hoe je kunt leren omgaan met de situatie op een manier die goed voor jou werkt.

Ik houd van actie. Dat betekent dat ik ook met je bedenk hoe je een concrete stap zou kunnen zetten. Ik vraag je om die stap te zetten en de volgende sessie blikken we er samen op terug.